Telecomanda DJI Smart controller 5,5" OccuSync 2

Telecomandă ultra-luminoasă DJI de 5,5 inci cu afișaj 1080p cu suport OcuSync 2.0.

3.350,00 lei (inclusiv TVA)
Ultimele produse in stoc 1 Obiect
Brand:
Descriere

Controlerul inteligent DJI s-a născut pentru a maximiza experiența de zbor în aer liber a dronei dvs. cu Mavic 2 Series sau altă tehnologie de transfer de date OcuSync 2.0. Cu ajutorul comenzilor intuitive și al aplicațiilor preinstalate precum SkyTalk și DJI GO 4, puteți intra în aer mai ușor și mai repede decât oricând.

Afișaj încorporat cu luminozitate ridicată

DJI Smart Controller are un ecran încorporat de 5,5 inci, 1080p, care, datorită luminozității sale ridicate, face ca imaginea live de la dronă să fie ușor de văzut, chiar și în lumina directă a soarelui. Ecranul de luminozitate al telecomenzii de 1000 cd / m2 este aproape de două ori mai luminos decât cel al unui dispozitiv inteligent mediu. Transmisie video OcuSync 2.0 Full-HD Echipat cu tehnologie de transmisie video

OcuSync 2.0 Full-HD

DJI Smart Controller este capabil să comute automat între frecvențele de 2,4 GHz și 5,8 GHz, reducând impactul perturbărilor de mediu asupra funcționării dronelor și îmbunătățind calitatea imaginii transmise. OcuSync 2.0 oferă, de asemenea, o transmisie de semnal securizată, cu rezoluție FullHD, până la 8 km distanță, astfel încât să aveți întotdeauna informații de cea mai bună calitate pentru a vă folosi drona cu precizie și siguranță.

Puternic și portabil

Controlerul inteligent DJI se conectează la fir imediat după pornire, asigurându-vă că sunteți garantat că vă puteți ridica în aer în cel mai scurt timp posibil și nu pierdeți niciun moment de acțiune. Datorită pârghiilor de control deșurubabile, DJI Smart Controller este suficient de portabil pentru a fi luat cu tine oriunde.

De încredere în orice mediu

Controlerul inteligent DJI garantează o funcționare stabilă între -20 ° C și 40 ° C, permițând dronei dvs. să zboare în siguranță chiar și în mai multe zone și țări.

Go Share

Copiați cu ușurință înregistrările dvs. aeriene de pe DJI Smart Controller pe dispozitivul dvs. mobil cu noua funcție Go Share din DJI GO 4. Sistem personalizat Sistemul Android unic al DJI Smart Controller și aplicația optimizată DJI GO 4 vă eliberează de limitările dispozitivelor mobile tradiționale, astfel încât să vă puteți concentra pe munca dvs. și mai rapid și mai bine. Controlerul inteligent acceptă aplicații terțe care vă oferă capacități suplimentare de partajare și editare.

Performanță audio și video excelentă

Cu microfonul și difuzoarele încorporate, DJI Smart Controller poate reda videoclipuri înregistrate cu codecuri H.264 și H.265 prin portul HDMI la rezoluție 4K la viteze de până la 60 fps.

SkyTalk

Noua caracteristică SkyTalk este o modalitate excelentă de a împărtăși experiențelor voastre în aer cu alții. Folosindu-l, puteți partaja imaginea camerei foto a dronei dvs. sub forma unui flux live pe rețelele sociale precum Facebook sau Instagram.2 SkyTalk vă permite, de asemenea, să capturați videoclipuri scurte și să le partajați instantaneu.

Durată lungă de viață a bateriei

Bateria de 5000 mAh acceptă încărcarea rapidă și permite până la 2,5 ore de funcționare continuă.

Accesorii:

DJI Smart Controller × 1

Încărcător USB de 24 W × 1

Cablu USB 3.0 tip C × 1

Stick de control de rezervă (pereche) × 1

Note: 1. Controlerul inteligent DJI este compatibil cu toate dronele DJI care utilizează sistemul de semnalizare OcuSync 2.0 (Mavic Air2, Mavic 2 Zoom, Mavic 2 Pro, Mavic 2 Enterprise Series si Phantom 4 Pro V2.0). Pentru a asigura compatibilitatea, asigurați-vă întotdeauna că aeronava dvs. folosește cel mai recent firmware?! 2. Este necesar Wi-Fi

Detalii produs
31827
Să nu mai apară

Meniu

Opţiuni

Vezi toate produsele
No produts were found.