DJI Mavic Air 2 Fly More Combo KIT

DJI Mavic Air 2 duce puterea si portabilitatea la nivelul urmator, oferind caracteristici avansate intr-o forma compacta. Functiile inteligente de fotografiere si calitatea excelenta a imaginii pun capodoperele aeriene la indemana. Un zbor mai sigur si mai inteligent, vă permite să vă imbunatiți jocul, în timp ce vă bucurați pe deplin de procesul creativ

Limited special offer
4.999,00 lei (inclusiv TVA) 5.199,00 lei
Ultimele produse in stoc 1 Obiect
Brand:
Descriere

4K/60fps Video

Stăpâniți fotografii aeriene creative datorită videoclipului 4K / 60fps, Profilul de culoare plat D-Cinelike păstrează mai multe informații pentru post-procesare. Codecul video HEVC (H.265) înregistrează mai multe informații despre imagine, folosește mai puțin spațiu de stocare și păstrează gama dinamică și detaliile înregistrărilor dvs, asigurând conținut de calitate înaltă

HDR Video

Secretul videoclipurilor HDR este un senzor de imagine de înaltă performanță Quad Bayer. Un singur cadru separă nivelurile de expunere în diferite zone, captând cu precizie detalii luminoase și întunecate. Imaginile sunt stratificate pentru a crea o imagine colorată, echilibrată și atrăgătoare, cu o gamă dinamică mai mare.

48MP foto

Cu un senzor CMOS de 1/2 inch, Mavic Air 2 surprinde fotografii impresionante de 48MP. Pregătiți-vă să duceți conținutul aerian la nivelul următor. Camera de 48MP permite detalii vii chiar și atunci când măriți o imagine.

SmartPhoto

Mavic Air 2 suportă SmartPhoto, care integrează recunoașterea scenei, HyperLight și HDR într-un singur mod pentru rezultate optime. Recunoașterea scenei optimizează diferiți parametri a camerei pentru diferite scene și acceptă recunoașterea inteligentă a cinci categorii: apus, cer, iarbă, zăpadă și copaci.

HDR Panorama

Mavic Air 2 oferă cel mai avansat mod panoramic al DJI, cu o gamă dinamică mai mare și culori care sunt vii și incredibil de precise.

Capturati imagini cinematice

Mavic Air 2 combină o cameră puternică cu moduri inteligente de fotografiere pentru rezultate uimitoare. Fotografia aeriană creativă nu a fost niciodată atât de ușoară.

FocusTrack

Filmările de calitate profesională sunt fără efort datorită FocusTrack. Această suită ușor de utilizat de moduri inteligente de urmărire include Active Track 3.0, Spotlight 2.0 și Point of Interest 3.0, permițându-vă să vă dezlănțuiți creativitatea.

Spotlight 2.0

Zburați liber în timp ce camera rămâne blocată pe subiect cu acest mod convenabil.Pur și simplu selectați-vă subiectul și zburați.

ActiveTrack 3.0

Urmărirea subiectelor evitând obstacolele este mai ușoară ca niciodată cu cea mai recentă versiune a tehnologiei ActiveTrack a DJI. Cu o căutare mai bună și o predicție mai rapidă și mai precisă a subiecților pierduți, această tehnologie vă menține subiectul în centrul cadrului, chiar dacă se mișcă în spatele unui copac.

Point of Interest 3.0

POI 3.0 îmbunătățește capacitățile POI 2.0, în special recunoașterea suprafețelor plane. În cazul în care POI 2.0 ar putea pierde ținta în timpul urmăririi, această caracteristică îmbunătățită nu. POI 3.0 este acum capabil să urmărească în mod dinamic obiecte precum oameni, mașini și bărci.

8K Hyperlapse

Mavic Air 2 suportă Hyperlapse în 8K, permițându-vă să deformați timpul și spațiul pentru imagini deosebit de uimitoare. Cel mai bun dintre toate, puteți realiza această fotografie fără o post-procesare complexă. Alegeți dintre modurile Free, Circle, Course Lock și Waypoint, selectați locația de fotografiere, iar aplicația DJI Fly va face restul.

QuickShots

Capturați clipuri video cinematografice automat cu QuickShots. Cu doar câteva atingeri, Mavic Air 2 planifică și zboară un traseu aerian complicat pentru o fotografie de calitate profesională. Adăugați muzică, efecte și filtre cu șabloane super-intuitive Story, astfel încât să puteți partaja capodopera dvs. direct pe social media

OcuSync 2.0

OcuSync 2.0 are o distanță de transmisie video de până la 10 km și poate furniza, de asemenea, rezoluție 1080p FHD în direct, direct de la camera dronei. Bucurați-vă de mai multă libertate pentru explorare și mai multă claritate pentru a realiza pozele perfecte.

Frectventa dubla 2.4 / 5.8 GHz

Mavic Air 2 realizează comunicații cu frecvență dublă de 2,4 / 5,8 GHz și trece automat la cel mai bun canal cu cea mai mică interferență în timp real. Acest lucru îmbunătățește semnificativ capacitatea anti-interferență a aeronavei în medii dificile, sporind totodată siguranța zborului.

Acumulator și Autonomia

Rămâneți în aer suficient timp pentru a obține captura perfectă cu o durată de viață impresionantă a bateriei de până la 34 de minute și scoateți fotografii epice, cu ritm rapid, cu o viteză maximă de zbor de 68 km/h în modul Sport.

Evitarea Obstacolelor

Mavic Air 2 își percepe mediul în trei direcții: înainte, înapoi și în jos. O lumină auxiliară îmbunătățește vizibilitatea, iar stratul suplimentar de securitate pe care îl oferă evitarea obstacolelor este ideal pentru a împinge limitele a ceea ce este posibil.

Advanced Pilot Assistance Systems 3.0

APAS 3.0 utilizează o tehnologie avansată de cartografiere pentru urmărirea lină și evitarea fiabilă a obstacolelor în scenarii complexe. Performanța de evitare a obstacolelor și planificarea automată a zborurilor s-au îmbunătățit dramatic comparativ cu generațiile anterioare, sporind siguranța și oferind mai multe opțiuni.

Aplicatia DJI Fly

Aplicația DJI Fly face ca crearea videoclipurilor impecabile să fie mai convenabilă ca niciodată. Integra suita de editare din aplicația DJI Mimo, oferind acces la setări manuale, funcții avansate și șabloane intuitive pentru a crea compoziții profesionale în câteva secunde.

Radiotelecomanda

Telecomanda nou concepută are un design ergonomic pentru o aderență mai confortabilă și are o durată de viață a bateriei impresionant de lungă de 240 de minute. Noua clemă face ca atașarea smartphone-urilor să fie rapidă și ușoară, în timp ce antenele integrate îmbunătățesc semnificativ experiența utilizatorului.

Filtre ND

Mavic Air 2 oferă două seturi de filtre ND care ajută la controlul expunerii și oferă opțiuni mai creative. Setul ND 16/64/256 este util pentru reglarea vitezei obturatorului și în condiții de iluminare extreme, în timp ce setul ND 4/8/32 permite imagini vii chiar și cu valori ISO scăzute

Conținutul pachetului:

1 x Drona DJI Mavic Air 2

1 x Radiocomanda

3 x Baterii inteligente de zbor

1 x Încărcător

1 x Cablu AC Power

6 x Elice zgomot redus (pereche)

1 x Cablu (USB Type-C Connector)

1 x Cablu (Lightning Connector)

1 x Cablu (Standard Micro-USB Connector)

1 x Protectie gimbal

1 x Cablu alimentare Type-C

1 x Rezervă control sticks (pereche)

1 x Set filtre ND (ND16/64/256)

1 x Hub încărcare baterii

1 x Adaptor Power Bank

1 x Geantă de umăr DJI

Detalii produs
32361
Să nu mai apară

Meniu

Opţiuni

Vezi toate produsele
No produts were found.